Vindelns kommun, Barn- och utbildningssektorn

TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN

Vår organisation formas genom våra medarbetare. Det är människorna som utför uppdragen och levererar samhällsnyttan. Tillsammans gör vi skillnad och skapar värde för många. Tillsammans utvecklar vi verksamheter och människor. I den värld vi lever i behövs all kompetens, och alla är viktiga. Vi söker därför två förskollärare till förskolan Växthuset. Varmt välkommen med din ansökan!

VÅRT ERBJUDANDE

Vi förstår att du som letar nytt jobb har många frågor. Att välja arbetsgivare är ett stort och viktigt beslut, och vi vill göra det enkelt för dig att hitta den information du söker. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln/karriar 

DITT NYA JOBB

Som förskollärare hos oss arbetar du tillsammans i ett arbetslag med barn i förskoleåldern och ansvarar för den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanen. Till stöd för dig som förskollärare finns även två specialpedagoger som jobbar med förskolorna i Vindelns kommun.

Förskolan Växthuset är 4 avdelningar idag varav en avdelning är I UR OCH SKUR förskola. Utemiljön delas med övriga avdelningar på Växthuset. Avdelningarna heter Busfröet, Solstrålen, Kotten och Äventyret. Vi arbetar medvetet med att begränsa barngruppernas storlek, vilket ger förutsättningar för dig att arbeta med och utveckla den pedagogiska verksamheten. 

DIN KOMPETENS

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare och som har en vilja att utveckla den verksamhet du befinner dig i. Du behöver ha förståelse för hur människor tar till sig kunskap och hur du ska anpassa ditt budskap till mottagaren. Du behöver även ha förmågan att ta egna initiativ och bidra med idéer och nya angreppssätt. Du tar ansvar för din uppgift och har lätt för att ställa om i arbetet och anpassa dig efter nya förutsättningar. För att trivas i rollen behöver du även ha en god förmåga att samarbeta med andra. Vi tycker även att det är viktigt att du känner ett stort engagemang för förskolläraruppdraget och att du har en kreativitet som omsätter idéer i praktiken. 

KRAV

Förskollärarlegitimation

För denna tjänst krävs att du uppvisar ett giltigt utdrag ur Polisens belastningsregister innan anställning. 

DIN NYA ARBETSPLATS

Förskolan Växthuset är belägen i centrala Vindeln och  består av fyra avdelningar, Kotten, Busfröet, Solrosen och Äventyret. Du kommer att erbjudas anställning vid en av våra avdelningar. Utemiljön delas med övriga avdelningar på Växthuset. 

VISION 2030 - TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN

Vindeln ska vara hemma – för alla som bor och verkar i kommunen. Här går livet ihop. Här finns plats för vardag och fest, arbete och ledighet och för familj och vänner. Här finns rum för utveckling och etablering. Här finns också plats för själen, för storheten och för äventyret – precis utanför dörren väntar det. Vi som bor här är alldeles vanliga människor, kanske bara lite stoltare och lite modigare än folk är mest. #tillsammansärvivindeln

Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Här kan du läsa mer om hur det är att leva, bo och verka i Vindelns kommun: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln

 

ANSTÄLLNINGEN

Varaktighet: Vikariat tom 2024-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning

Omfattning: 100 % 

Tillträde: Augusti 2024

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vindeln
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/40
Kontakt
  • Christina Kajberg, 0933-14128
Facklig företrädare
  • Maria Nilsson, Sveriges lärare, 072-4533656
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb