Vindelns kommun, Sociala sektorn

TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN

Vår organisation formas genom våra medarbetare. Det är människorna som utför uppdragen och levererar samhällsnyttan. Tillsammans gör vi skillnad och skapar värde för många. Tillsammans utvecklar vi verksamheter och människor. I den värld vi lever i behövs all kompetens, och alla är viktiga. Vi söker därför timvikarier till äldreomsorg och LSS. Varmt välkommen med din ansökan!

VÅRT ERBJUDANDE

Vi förstår att du som letar nytt jobb har många frågor. Att välja arbetsgivare är ett stort och viktigt beslut, och vi vill göra det enkelt för dig att hitta den information du söker. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln/karriar 

DITT NYA JOBB

Att arbeta som timvikarie innebär att du erbjuds kortare vikariat på olika enheter inom äldreomsorgens område samt inom LSS. Arbetet kan ske inom hemtjänst, ordinärt boende, särskilt boende eller gruppboende. Erbjudandet om arbete kan ibland komma med kort varsel. Det är ett flexibelt jobb där du har stora möjligheter att påverka när du arbetar och hur mycket du arbetar. Att jobba som timvikarie är också ett bra sätt att prova på ett yrke. 

Vi jobbar med ett system som heter Time Care Pool där du som timvikarie själv lägger in de tider då du vill och kan arbeta. När ett behov uppstår får du en förfrågan via sms. Sedan bokas du in för arbete genom vikariesamordnaren.

Inför din anställning kommer du att genomföra en introduktionsutbildning som bland annat innehåller basala hygienrutiner med mera.  

DIN KOMPETENS

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller annan liknande utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. För det här jobbet krävs det att du har tillräckligt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, så att du kan kommunicera med brukare, utföra vårddokumentation samt få medicindelegering. 

Eftersom ditt uppdrag handlar om att ge service till våra brukare är det viktigt att du kan lyssna in andra och bemöta dem på ett bra sätt. Du behöver även vara bra på att samarbeta med andra. För att trivas i rollen behöver du också vara självgående. För oss betyder det att du tar ansvar för dina uppgifter och kan arbeta självständigt. Du behöver även kunna ställa om och prioritera i arbetet när förutsättningarna förändras. 

VISION 2030 - TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN

Vindeln ska vara hemma – för alla som bor och verkar i kommunen. Här går livet ihop. Här finns plats för vardag och fest, arbete och ledighet och för familj och vänner. Här finns rum för utveckling och etablering. Här finns också plats för själen, för storheten och för äventyret – precis utanför dörren väntar det. Vi som bor här är alldeles vanliga människor, kanske bara lite stoltare och lite modigare än folk är mest. #tillsammansärvivindeln

Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Här kan du läsa mer om hur det är att leva, bo och verka i Vindelns kommun: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln

 

ANSTÄLLNINGEN

Varaktighet: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Varierande

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timavlönad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Upp till 100 %
Ort Vindeln
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/85
Kontakt
  • Monia Ahlgren, 0933-14208
  • Anna Hägglund, 0933-14045
Facklig företrädare
  • Åsa Forsell, Kommunal, 0933-14047
Publicerat 2023-11-30
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb