Vindelns kommun, Sociala sektorn

Vi tycker att du som jobbar med människor har ett viktigt arbete, där du skapar värde för de i din omgivning varje dag. Vi söker därför dig som vill jobba som boendehandledare inom LSS. Varmt välkommen med din ansökan!

TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN

Vår organisation formas genom våra medarbetare. Det är människorna som utför uppdragen och levererar samhällsnyttan. Tillsammans gör vi skillnad och skapar värde för många. Tillsammans utvecklar vi verksamheter och människor. I den värld vi lever i behövs all kompetens, och alla är viktiga. Vi söker därför en boendehandledare till vår LSS verksamhet. Varmt välkommen med din ansökan!

VÅRT ERBJUDANDE

Vi förstår att du som letar nytt jobb har många frågor. Att välja arbetsgivare är ett stort och viktigt beslut, och vi vill göra det enkelt för dig att hitta den information du söker. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln/karriar 

DITT NYA JOBB

Som boendehandledare arbetar du med att stödja, motivera och stimulera individens egen förmåga att utföra aktiviteter i det dagliga livet. Du hjälper till att skapa förutsättningar till ett aktivt och meningsfullt liv. Du arbetar med att ge pedagogiskt stöd och omsorg i den enskildes hem, utifrån behov och önskemål. Arbetet innehåller vardagliga sysslor, allt ifrån stöd med matlagning, städning, inköp samt fritidsaktiviteter. Som boendehandledare kommer du även att arbeta med dokumentation, upprättande av genomförande- och bemötandeplaner och delta i samverkans-, verksamhets- och arbetsplatsmöten.

 

Bemötandet gentemot den enskilde ska präglas av respekt och professionalitet och där alla ges möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar.

 

Viss tid kan förläggas inom andra LSS-verksamheter.

DIN KOMPETENS

Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning, vård- och omsorgsutbildning eller annan utbildningsbakgrund som bedöms lämplig. Tidigare erfarenhet av arbete med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande är positivt. Arbetet kräver stor flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla. I arbetet ingår även dokumentation och därför är det viktigt att du kan dokumentera och kommunicera i tal och skrift. Arbetet kräver även att du ska kunna arbeta självständigt. Som person är du lyhörd och mån att ge god service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

KRAV

B-körkort.

Utdrag ut belastningsregistret

DIN NYA ARBETSPLATS

Du arbetar i arbetslag där ni utgår från en gemensam lokal till varje brukares hem där du hjälper till att skapa förutsättningar till aktivt och meningsfullt liv tillsammans med andra professioner utifrån brukarens behov.

 

VISION 2030 - TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN

Vindeln ska vara hemma – för alla som bor och verkar i kommunen. Här går livet ihop. Här finns plats för vardag och fest, arbete och ledighet och för familj och vänner. Här finns rum för utveckling och etablering. Här finns också plats för själen, för storheten och för äventyret – precis utanför dörren väntar det. Vi som bor här är alldeles vanliga människor, kanske bara lite stoltare och lite modigare än folk är mest. #tillsammansärvivindeln

Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Här kan du läsa mer om hur det är att leva, bo och verka i Vindelns kommun: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln

 

ANSTÄLLNINGEN

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: 100% eller enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vindeln
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/27
Kontakt
  • Johanna Persson, 0933-14058
Facklig företrädare
  • Åsa Forsell, Kommunal, 0933-14047
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb