Vindelns kommun, Barn- och utbildningssektorn

TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN

Vår organisation formas genom våra medarbetare. Det är människorna som utför uppdragen och levererar samhällsnyttan. Tillsammans gör vi skillnad och skapar värde för många. Tillsammans utvecklar vi verksamheter och människor. I den värld vi lever i behövs all kompetens, och alla är viktiga. Vi söker därför en barnskötare till pedagogisk omsorg i Vindel-Ånäset. Varmt välkommen med din ansökan!

VÅRT ERBJUDANDE

Vi förstår att du som letar nytt jobb har många frågor. Att välja arbetsgivare är ett stort och viktigt beslut, och vi vill göra det enkelt för dig att hitta den information du söker. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln/karriar 

DITT NYA JOBB

Som barnskötare arbetar du tillsammans med en annan kollega med barn i åldrarna 1-12 år. Ni ansvarar tillsammans för den pedagogiska verksamheten med vägledning utifrån läroplanen. Till stöd finns två specialpedagoger som jobbar med förskolorna i Vindelns kommun. Arbetet är varierande och innehåller både matlagning och städning. 

DIN KOMPETENS

Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller med liknande kompetens, exempelvis förskollärare eller annan pedagogisk utbildning. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete inom pedagogisk verksamhet. 

Vi söker dig som är trygg och stabil som person med god samarbetsförmåga. Du är självgående och tar ansvar för ditt uppdrag. Du bör även vara nyfiken och kreativ, då vi förväntar oss att du och din kollega tar initiativ för att driva och utveckla verksamheten vidare. Som barnskötare behöver du även ha en god empatisk förmåga och en god pedagogisk förståelse. Du behöver även ha förmågan att ställa om och prioritera i arbetet när förutsättningarna förändras.  

KRAV

Barnskötarutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning som anses lämplig. 

B-körkort

DIN NYA ARBETSPLATS

Pedagogisk omsorg är belägen i det vackra Vindel-Ånäset, ca 2 mil från Vindelns tätort. Verksamheten finns i byaföreningens lokal, där det finns ett stort lokalt engagemang.

VISION 2030 - TILLSAMMANS ÄR VI VINDELN

Vindeln ska vara hemma – för alla som bor och verkar i kommunen. Här går livet ihop. Här finns plats för vardag och fest, arbete och ledighet och för familj och vänner. Här finns rum för utveckling och etablering. Här finns också plats för själen, för storheten och för äventyret – precis utanför dörren väntar det. Vi som bor här är alldeles vanliga människor, kanske bara lite stoltare och lite modigare än folk är mest. #tillsammansärvivindeln

Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Här kan du läsa mer om hur det är att leva, bo och verka i Vindelns kommun: https://www.vindeln.se/tillsammans-ar-vi-vindeln

 

ANSTÄLLNINGEN

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: 70%

Tillträde: Augusti 2024

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Augusti 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70%
Ort Vindeln
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/38
Kontakt
  • Christina Kajberg, 0933-14128
Facklig företrädare
  • Johan Bertilsson, Kommunal, 070-2276611
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb