Vindelns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, Renforsskolan

Vi tycker att du som administratör har ett viktigt arbete, där du skapar värde för människor i din omgivning varje dag. Vi söker därför en administratör till avdelning Rensforsskolan. Varmt välkommen med din ansökan!

DITT NYA JOBB

Vi söker en skoladministratör som har den viktiga funktionen att vara spindeln i nätet på Renforsskolan. Din roll är att binda samman skolans delar till en helhet och skapa förutsättningar för ett fungerande informations- och organisationsflöde.

Arbetsuppgifterna är varierande, men exempelvis vikarieanskaffning, betygsadministration, frånvarohantering, fakturering, beställningar och inköp, kontakt med myndigheter och leverantörer, arkivering, bokningar och sammanställning samt hantering av allmänna handlingar. I rollen ingår även övrigt administrativt stöd, till exempel att ta fram och förmedla intern information.

DIN KOMPETENS

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens inom t.ex. ekonomi, HR eller servicemanagement och har erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom organisationer, gärna inom skolan.

Som person är du serviceinriktad, noggrann, flexibel med ett professionellt bemötande med vana att ta eget initiativ och ansvar för arbetsuppgifterna. Du har också en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga mot elever, vårdnadshavare, externa aktörer, kollegor och ledning samt har ett serviceinriktat och lösningsfokuserat arbetssätt.

För att lyckas med arbetet behöver du ha goda IT-kunskaper. Det är meriterande med erfarenhet av ekonomiska och personaladministrativa program, god kunskap om skolans styrdokument och organisation och goda kunskaper i att arbeta i digitala system. Du behöver också ha lätt för att kommunicera och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

DIN NYA ARBETSPLATS

Du kommer att arbeta på Renforsskolan, en 6-9 skola med ca 240 elever. Skolan ligger i en naturskön omgivning med närhet till skog, älv och naturreservat. Till skolan tar du dig lätt med bil, buss eller tåg från Umeå och möjlighet till samåkning finns också, då vi har många pendlare med Umeå som utgångspunkt.

DET HÄR ÄR VI

Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer om Vindeln här: http://bit.ly/dethararvi

ANSTÄLLNINGEN

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vindeln
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/29
Kontakt
  • Rebecka Edin, bitr. rektor, 072-220 47 40
  • Magnus Olofsson, rektor, 0933-141 11
Facklig företrädare
  • Johanna Bertilsson, Vision, 070-327 04 88
Publicerat 2021-04-26
Sista ansökningsdag 2021-05-17

Tilbage til Ledige stillinger